Подорож на фабрику ROSHEN - 15 Травня 2012 - Євроклуб "RAINBOW"
Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 03.12.2016, 06:38

КУ Сумська ЗОШ №12

Євроклуб
  RAINBOW


Меню сайту
Категорії розділу
Світові новини [57]
Новини в Україні [27]
Моє місто [6]
Новини Євроклубу Rainbow [87]
Шкільне життя [16]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міні-чат
Головна » 2012 » Травень » 15 » Подорож на фабрику ROSHEN
20:57
Подорож на фабрику ROSHEN


Міжнародна Кондитерська Корпорація ROSHEN – один з найбільших європейських виробників кондитерських виробів.

Під власним «солодким знаком якості» ROSHEN виробляє до 200 видів високоякісних кондитерських виробів (шоколадні і желейні цукерки, карамель, шоколад, печиво, вафлі, бісквітні рулети і торти). Загальний обсяг виробництва продукції досягає 410 тисяч тон на рік.

Учасники євроклубу відвідали київську фабрику ROSHEN.






Київська кондитерська фабрика ROSHEN сертифікована відповідно до міжнародних стандартів якості ISO 9001:2000 та ISO 22000:2005 та спеціалізується на виробництві шоколадної продукції (шоколадних цукерок, плиточного шоколаду) та бісквітної продукції. На сьогодні асортимент підприємства нараховує більше 100 найменувань кондитерських виробів, серед яких – шоколад, цукерки, торти, печиво, мармелад.

Корпорація ROSHEN встановила на фабриці сучасне європейське обладнання:
- комплекс швейцарського обладнання для виробництва шоколадних мас;
- відливні та пакувальні німецькі лінії для виробництва плиточного шоколаду;
- італійську лінію з виробництва шоколадних плиток із начинкою (шоколадних батончиків);
- автоматизований комплекс німецького обладнання з виробництва цукерок із рідкими начинками, з вишнею та без;
- італійські лінії з виробництва шоколадних цукерок із різними видами начинок: кремовою, праліновою, з цілим та подрібненим горіхом чи без нього, хрусткими шариками та ін.;
- німецько-італійські лінії з виробництва шоколадних цукерок із різними видами начинок методом «One-Shot» та «Triple-shot»;
- італійську лінію з виробництва двошарового печива із кремовою начинкою.

Окремої уваги заслуговує модернізоване виробництво цукерок «Вечірній Київ», а також легендарних «Київських тортів», які давно вже є візитівкою Києва і корпорації ROSHEN. Завдяки інвестиціям, виділеним протягом 2002 – 2006 рр. на розширення і модернізацію тортового виробництва, їх випуск було доведено до 25 тон на добу.

Діти прослухали цікаву розповідь екскурсовода, про те як виготовляють шоколад та на власні очі побачили виготовлення цукерок "Вечірній Киів".



Фотоальбом https://picasaweb.google.com/Shuyskayaoks/SYiICB?authuser=0&feat=directlink


Категорія: Новини Євроклубу Rainbow | Переглядів: 1010 | Додав: tapir | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Форма входу
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Погода
GISMETEO: Погода по г.Сумы
Ресурси
Goon Каталог сайтов Журнал для занять художньо-технічною творчістю
Міжнародні свята
Праздники ООН

Copyright MyCorp © 2016
Безкоштовний хостинг uCoz